BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBritish Airlines bilet satışını durdurdu----

British Airlines bilet satışını durdurdu

British Airlines bilet satışını durdurdu
02 Ağustos 2022 - 14:28 www.finansgundem.com

British Airlines, bir hafta süreyle Londra’nın en büyük hava limanı olan Heathrow’dan kısa mesafeli uçuşlar için bilet satışının durdurulduğunu bildirdi.

İngiltere’de havalimanlarında, salgının ardından artan seyahat talebi karşısında çalışan sayısının yetersiz kalması nedeniyle kaos yaşanıyor. Yaklaşık üç yıl boyunca salgın kısıtlamaları nedeniyle seyahat edemeyen milyonlarca İngiliz için bu yaz tatil heyecanı yerini şimdiden çileye bırakmış durumda.

İngiliz hava yolu şirketi British Airlines'dan (BA) yapılan açıklamada, hava limanındaki yoğunluğun azaltılması, arz talep dengesinin yeniden sağlanması amacıyla 8 Ağustos’a kadar Heathrow’dan kısa mesafeli (İngiltere’nin diğer şehirlerine ya da Avrupa şehirlerine yapılan uçuşlar) için bilet satışının durdurulduğu ifade edildi.

Londra’nın en büyük hava limanı olan Heathrow, söz konusu kaos ortamının giderilmesi için günlük giden yolcu sayısını 11 Eylül’den itibaren 100 bin ile sınırlama kararı aldı.

İngiltere Havalimanında yangın

 

İngiltere havalimanlarında kaos

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)