BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBrexit bir kez daha ertelenecek mi----

Brexit bir kez daha ertelenecek mi

Brexit bir kez daha ertelenecek mi
11 Temmuz 2019 - 06:24 www.finansgundem.com

İngiltere Parlamentosu'nda anlaşmalı Brexit için uzlaşma hâlâ sağlanamadı. AB Komisyonu Başkanlığı için uzlaşma sağlanılan isim olan Leyen, Brexit'in ertelenmesi ile ilgili açıklama yaptı

Avrupa Komisyonu'nun yeni başkanı olması konusunda birlik ülkelerinin uzlaşmaya vardığı Ursula von der Leyen, Londra’nın ihtiyaç duyması halinde Brexit’in bir kez daha ertelenebileceğini söyledi.

Avrupa Komisyonu'nun yeni başkan adayı ve Savunma Bakanı Ursula von der Leyen, Avrupa Birliği (AB) ve Birleşik Krallık arasında devam eden ‘Brexit’ krizi hakkında açıklamada bulundu.

Von der Leyen, Londra’nın kararını değiştirip AB’de kalması halinde bundan memnuniyet duyacağını belirterek, İngiliz hükümetinin ihtiyaç duyması halinde Brexit’in bir kez daha ertelenebileceğini söyledi.

İngiltere'nin 2016'da yapılan referandumla aldığı AB'den ayrılma kararını 29 Mart'ta hayata geçirmesi öngörülüyordu ancak parlamentonun Brexit anlaşmasını peş peşe yapılan oylamalarla reddetmesinin ardından Brexit 31 Ekim'e ertelendi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)