BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBoşandığı gün eski sevgilisinin...----

Boşandığı gün eski sevgilisinin...

Boşandığı gün eski sevgilisinin...
02 Ocak 2014 - 14:37 www.finansgundem.com

Ünlü komedyen Cem Yılmaz boşanmanın ardından kafa dağıtmak için eski sevgilisinin barında eğlendi

Ünlü şovmen Cem Yılmaz ile eşi Ahu Yağtu, 2014'e 8.5 saat kala, yapılan sürpriz bir duruşma ile "resmen" ayrıldı.

15 DAKİKADA BOŞANDILAR 

Çift, 15 dakika süren duruşmada boşandı. 2012'de nikah masasına oturan ve Kemal adını verdikleri bir çocukları bulunan Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu, Beykoz Aile Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmayla boşandı.

"EVLİLİK BİRLİĞİNİN TEMELDEN SARSILMASI"

Cem Yılmaz, pazartesi akşamı avukatı Çetin Yüksel aracılığıyla anlaşmalı boşanma dilekçesini UYAP üzerinden Beykoz Aile Mahkemesi'ne gönderdi. Boşanma davasını açan taraf olan Yılmaz, gerekçesini ise "Evlilik birliğinin temelden sarsılması" olarak gösterdi. Dilekçenin mahkemeye ulaşmasının ertesi günü ise Beykoz Adliyesi, "sürpriz" bir duruşmaya tanık oldu.

YILIN SON GÜNÜ BOŞANDILAR

Yılın son günü ve mesai bitimine dakikalar kala, ünlü çift ayrı ayrı adliyeye geldi. Beraberlerinde avukatları olan taraflardan adliyeye ilk gelen Ahu Yağtu oldu. Ardından ise Cem Yılmaz adliyeye giriş yaptı. Aile Mankemesi Hakimi Nazan Güçkan'a boşanmak için hazır olduklarını belirten çift, duruşma yapılmasını istedi. İki tarafın da boşanmak istediklerini beyan etmeleri üzerine Hakim Güçkan, çifti anlaşmalı olarak boşadı.

BOŞANMAK İÇİN...

Cem Yılmaz'ın boşanmak için Ahu Yağtu'ya 3 daire, lüks bir cip ve oğlu Kemal için aylık 15 bin lira nafaka verdiği iddia edildi. Cem Yılmaz'ın Yağtu'ya, kendisine iş kurması için yüklü bir ödeme yapacağı da iddialar arasında.

YENİ YILA ESKİ SEVGİLİSİNİN BARINDA GİRDİ

Yılın son günü boşanan Cem Yılmaz, akşamki yılbaşı kutlamasını eski sevgilisinin barında Ferzan Özpetek ile yaptı. Ahu Yağtu'dan boşanan Cem Yılmaz, eski sevgilisi Lal Dedeoğlu'nun işlettiği Karaköy'deki Bej Bar'a yalnız geldi. Ünlü komedyen yeni yıla daha sonra yanına gelen ünlü yönetmen Ferzan Özpetek ile birlikte girdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)