BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBorsalar yüzde 20 düşecek----

Borsalar yüzde 20 düşecek

Borsalar yüzde 20 düşecek
17 Ekim 2014 - 15:38 www.finansgundem.com

Ünlü yatırım danışmanı Jim Rogers, küresel ekonomide merkez bankalarının para basmalarının bedelinin ağır ödeneceğini söyledi

Piyasaların yakından takip ettiği yatırımcılardan Jim Rogers, piyasalara yönelik karamsar tahminlerde bulundu. Rogers, daha da önce de defalarca dile getirdiği şekilde, ABD Merkez Bankası Fed'in para basmasını eleştirdi.

Yatırım gurusu, "Hepimiz tüm bu para basmanın bedelini fazlasıyla ödeyeceğiz. Bunu insanlar tasarruf ve yatırımlarını hiçe sayma pahasına yapıyorlar. Bunun sonuçları şimdiden hissedilmeye başlandı" dedi.

YÜZDE 20 DÜŞÜŞ GÖRÜLECEK

Bir televizyon kanalında konuşan Rogers, ABD borsalarında boğa piyasasının sonuna gelindiğini söyledi. Rogers, "Boğa piyasasında sona gelindi. Borsalarda yüzde 20 düşüş görülecek" dedi.

DOLARDAN KAÇIŞ

Rogers, Batılı ülkelerin Rusya'ya uyguladığı yaptırımlara karşı Asyalı ülkelerin ticari işlemlerde kendi para birimlerine dönmesinin ABD'ye karşı bir yanıt olduğunu söyledi. Etiketler ekonomi piyasa tavsiye yatırımcı finans jim rogers Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapın.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)