BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBorsada kazanmanın püf noktası----

Borsada kazanmanın püf noktası

Borsada kazanmanın püf noktası
26 Nisan 2013 - 13:32 www.finansgundem.com

BİST Genel Müdürü İbrahim Turhan, sermaye piyasasının diğer bütün yatırım araçlarından daha fazla getiri sağladığını söyledi

Pegasus Hava Yolları hisselerinin borsada işlem görmeye başlaması dolayısıyla Borsa İstanbul'un İstinye'deki merkezinde gong töreni gerçekleştirildi. Gong töreninin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Turhan Pegasus'un halka arzının bu yıl gerçekleşen en önemli halka arzlardan birisi olduğunu söyledi.
Önümüzdeki dönemde benzer halka arzlarla bu seriyi devam ettireceklerini düşündüklerini belirten Turhan, Türkiye'nin 2023'teki 2 trilyon dolarlık hedefine ulaşmasının yegane yolunun şirketlerin sermaye piyasasından fazla istifade etmesini sağlamaktan geçtiğini vurguladı.
Turhan, uzun dönem ve bilinçli yatırım yapılması şartıyla sermaye piyasasının diğer bütün yatırım araçlarından daha fazla getiri sağladığını kaydetti.
Pegasus'un yaklaşık 650 milyon lira civarında bir satış hasılatı olduğunu anımsatan Turhan, bunun 500 milyon lirasının sermaye olarak şirkete girdiğini dile getirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)