BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiBoE Başkanı Bailey: Enflasyonda düşüş süreci yolunda gidiyor----

BoE Başkanı Bailey: Enflasyonda düşüş süreci yolunda gidiyor

BoE Başkanı Bailey: Enflasyonda düşüş süreci yolunda gidiyor
17 Nisan 2024 - 09:20 www.finansgundem.com

İngiltere Merkez Bankası (BoE) Başkanı Andrew Bailey yaptığı konuşmada "Birleşik Krallık'ta benim tam istihdam dediğim seviyede enflasyonumuz düşüyor. Şu anda bu sürecin yolunda gittiğine dair güçlü kanıtlar görüyorum" dedi.

İngiltere Merkez Bankası (BoE) Başkanı Andrew Bailey, resmi rakamların ekonomideki fiyat artış hızının daha da azaldığını göstermesi üzerine, İngiltere'nin hala faiz indirimi yolunda olduğunun sinyalini verdi.

Andrew Bailey, Ulusal İstatistik Ofisi'nin (ONS) tüketici fiyatları endeksinin (TÜFE) Mart ayına kadar olan 12 aylık dönemde %3,2'ye gerileyerek son iki buçuk yılın en düşük seviyesine indiğini açıklamasından saatler önce konuştu.

Bailey, Washington'da düzenlenen bir Uluslararası Para Fonu etkinliğinde konuştu: "Birleşik Krallık'ta benim tam istihdam dediğim seviyede enflasyonumuz düşüyor. Şu anda bu sürecin yolunda gittiğine dair güçlü kanıtlar görüyorum" dedi.

İngiltere'de faiz artırımlarının enflasyona etkisi belirsiz

 

İngiltere'de işsizlik artış gösterdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)