BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBMGK Suriye için bugün toplanacak----

BMGK Suriye için bugün toplanacak

BMGK Suriye için bugün toplanacak
22 Ocak 2018 - 00:00 www.finansgundem.com

BMGK, Fransa'nın çağrısı üzerine Suriye'deki gelişmeler için toplanacak

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), Fransa'nın talebi üzerine Suriye'deki son gelişmeler ile insani durum ve erişimin sağlanması konularını görüşmek üzere bugün toplanacak.

Toplantıda BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Mark Lowcock, Konsey üyelerini Suriye'ye yaptığı ziyarete ilişkin bilgilendirecek.

Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Suriye'deki son durumu değerlendirmek için BMGK'yı acil toplantıya çağıracaklarını açıklamıştı.

Le Drian, Cezayir'deki Batı Akdeniz Ülkeleri Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Suriye'deki son gelişmelerin kaygı verici olduğunu söylemişti.

Twitter hesabından da paylaşımlarda bulunan Le Drian, ''Suriye: Guta, İdlib, Afrin. Fransa, BMGK'da acil toplantı talebinde bulunuyor. Bu sabah Türk mevkidaşım ile görüşme yaptım.'' ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zeynep ( gerçeği)22 Ocak 2018 01:53

    Bunların niyeti kötü ...Sputnik ' de okudum ,Ruslar da Şam da ,Almanya dahil hepsi BMGK 'nda operasyonun durdurulması yönünde oy kullanacak ,belli !! Bosna 'ya aylarca müdahale bile etmeyen pislikler bir günde bize ''Dur !'' diyecek !! Bu durumda yapılacak en dogru şey , aynen onların yaptıkları ...bölgeyi yeniden karıştırmak , Öso'ye ve Suriye Ulusal Konseyi ordusuna silah ve cephane ve sivil giyimli asker yardımı yapmak ...başka çaresi gözükmüyor bu adi kalleşlere karşı ; İran bile kendi haline bakmadan kafa tutuyor , boşuna mı = Türk'ün Türk 'ten başka dostu yok !! Aslında ödleri patlıyor , ordumuz başkomutanıyla birlikte mükemmel çünkü hem de onca badireye ragmen ...