BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBM kimyasal silah raporunu açıkladı----

BM kimyasal silah raporunu açıkladı

BM kimyasal silah raporunu açıkladı
16 Eylül 2013 - 17:53 www.finansgundem.com

Birleşmiş Milletler, Suriye'de yüzlerce kişinin ölümüne neden olan kimyasal saldırıyla ilgili dünyanın merakla beklediği raporu açıkladı

Birleşmiş Milletler müfettişleri, Suriye'de 21 Ağustos'ta yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği saldırıda kimyasal silah kullanıldığına dair 'ikna edici' delillerin olduğunu söyledi.
Müfettişler, yüzlerce Suriyelinin öldüğü saldırıda, 'Şam'ın Guta bölgesinde topladıkları çevresel, kimyasal ve tıbbi örneklerin sinir ve sarin gazı taşıyan yüzeyden yüzeye roketlerin kullanıldığına dair net ve ikna edici kanıt' sunduğunu söyledi. Ein Tarma, Muhammediye ve Zamalka raporda bahsedilen bölgeler oldu.
Raporda, 'Suriye Arap Cumhuriyeti'nde taraflar arasında devam eden çatışmalarda çocukların da aralarında bulunduğu sivillere karşı geniş çapta kimyasal kullanıldığı sonucuna varılmıştır' ifadesi kullanıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)