BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBlackBerry gelişen piyasaları hedefliyor----

BlackBerry gelişen piyasaları hedefliyor

BlackBerry gelişen piyasaları hedefliyor
15 Mayıs 2013 - 21:05 www.finansgundem.com

BlackBerry, çıkaracağı yeni telefonla gelişmekte olan ülkelerdeki pazarı hedef alıyor

Kanadalı teknoloji şirketi BlackBerry, fiziksel klavye özelliğine sahip yeni bir akıllı telefon çıkaracağını açıkladı. Açıklama sonrası şirket hisselerinde düşüş yaşandı.
Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre BlackBerry 10 işletim sistemi ile çalışacak olan "Q5" adını verdikleri yeni telefon Temmuz ayından itibaren Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Latin Amerika ve Asya’nın bazı kesimlerinde piyasaya sürülecek.
BlackBerry CEO’su Thorsten Heins tarafından yapılan açıklamada yeni cihazın gelişmekte olan ülkeler için üretildiği bilgisi verildi. Heins ayrıca, şirket tarafından sene başında piyasaya sürülen Blackberry 10 cihazlarının modelleri olan Z10 ve Q10 için müşteri tepkisinin "olağanüstü" olduğunu söyledi.
Heins son olarak, şirkete kârlı bir ilk çeyrek yaşattıklarını ve BlackBerry 10 platformunun piyasaya sürüldüğünden bu yana uygulama üreticilerinin üçte birini BlackBerry’e çekmeyi başardığı bilgisini verdi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)