BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto Paralar'Bitcoin ve altın "felaket senaryosu" için bir önlem'----

'Bitcoin ve altın "felaket senaryosu" için bir önlem'

'Bitcoin ve altın felaket senaryosu için bir önlem'
12 Nisan 2023 - 13:26 www.finansgundem.com

JPMorgan Bitcoin'in altınla aynı anda yükseldiğini, her ikisinin de "felaket senaryosu" için bir önlem olarak görüldüğünü belirtiyor.

JPMorgan, düzenleyici kurumlardan gelen son ters rüzgarlara rağmen, kripto para piyasasının geçen ay bitcoin'den daha iyi performans göstermesiyle güçlü bir şekilde toparlandığını vurguladı.

Banka, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin'in altınla aynı anda yükseldiğini, çünkü her ikisinin de "felaket senaryosu" için bir önlem olarak görüldüğünü belirtiyor.

Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki analistler, bankacılık sektöründeki son sorunların "bankanın vade uyumsuzluğunun bankalardan mevduat çıkışlarına duyarlı olması nedeniyle geleneksel finansal sistemin zayıflıklarını da ortaya çıkardığını" yazdı.

Raporda, "ABD bankacılık krizi ve ABD banka mevduatlarının ABD para piyasası fonlarına yoğun kayması, kripto destekçileri tarafından kripto ekosisteminin bir kanıtı olarak görülüyor" denildi.

JPMorgan, bitcoin için en önemli desteğin, Nisan 2024'te yapılması planlanan gelecek yılki halving etkinliğine yönelik artan yatırımcı odağından geldiğini söylüyor.

Bitcoin 30 bin doları aştı

 

Bitcoin küresel ekonomiye zarar veriyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)