BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin ETF kriptoya bakışı etkileyecek mi?----

Bitcoin ETF kriptoya bakışı etkileyecek mi?

Bitcoin ETF kriptoya bakışı etkileyecek mi?
15 Ocak 2024 - 07:50 www.finansgundem.com

Morgan Stanley'a göre, spot Bitcoin ETF onayları, kriptoya küresel bakışta 'potansiyel bir paradigma değişimi'ni gözler önüne serebilir.

Morgan Stanley'in dijital varlık piyasaları başkanı yatırımcılara gönderdiği bir notta, spot Bitcoin Borsa Yatırım Fotnu (ETF) onaylarının, Bitcoin'in küresel finans sistemi tarafından benimsenmesinde önemli bir noktaya işaret ettiğini belirtti.

Başkan Andrew Peel, stabilcoin hacimlerinin PayPal ve Visa gibi ödeme ağlarına rakip olduğu günümüzde, Bitcoin'in spot Bitcoin ETF'leri şeklinde Wall Street tarafından benimsenmesinin "dijital varlıkların küresel algısı ve kullanımında potansiyel bir paradigma değişikliğine" işaret edebileceğini söyledi.

Peel, küresel döviz rezervlerinin %60'ının dolar cinsinden tutulması nedeniyle ABD dolarının dünyanın rezerv para birimi olarak mevcut egemenliğine yönelik mevcut tehditlere genel bir bakış sundu.

Bitcoin'in dünya çapında "dikkate değer" bir şekilde benimsenmesi de dahil olmak üzere çeşitli "dolarsızlaştırma" tehditlerinin doların zirvedeki yerini aşındırabileceğini yazan Peel, Tesla gibi büyük şirketler ve El Salvador gibi bir ülkenin yanı sıra dünya çapında 100 milyon kişinin kripto para birimine sahip olduğunu belirtti.

UBS ve Citi'den müşterilerine Bitcoin ETF izni

 

Spot Ethereum ETF'leri için kritik yıl 2024

 

Yüksek getirili ETF’ler yatırımcının gözdesi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)