BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBir ülkeye daha vize kalktı!----

Bir ülkeye daha vize kalktı!

Bir ülkeye daha vize kalktı!
14 Nisan 2013 - 19:36 www.finansgundem.com

Bir Avrupa ülkesiyle daha vize muafiyeti sağlandı. 90 gün süreyle yapılacak seyahatlerde vizeden muaf olunacak.

Türkiye ile Hırvatistan arasında vize muafiyeti sağlandı. Hırvatistan'a 90 gün süreyle yapılacak seyahatlerde vizeden muaf olunacak.
Hırvatistan Bakanlar Kurulu'nun 28 Mart 2013 tarihli kararına göre; diplomatik, hususi ve hizmet pasaportu hamili Türk vatandaşları ile umuma mahsus pasaport hamili Türk uçak ve gemilerinin sivil mürettebatı ve acil kurtarmada görevli uçakların sivil mürettebatına vize muafiyeti sağlandı.
Sözkonusu karar uyarınca, diplomatik, hususi ve hizmet pasaportu hamili Türk vatandaşları ile umuma mahsus pasaport hamili Türk uçak ve gemilerinin sivil mürettebatı ve acil kurtarmada görevli uçakların sivil mürettebatı vatandaşların Hırvatistan'a 90 gün süreyle yapacakları seyahatleri vizeden muaf olacak.
Umuma mahsus pasaport hamili Türk vatandaşlarının Hırvatistan'a yapacakları seyahatlerinde veya transit geçişlerinde ise Hırvatistan'ın dış temsilciliklerinden amaçlarına uygun vize almaları gerekiyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)