BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBingöl’de çatışma! 1 şehit----

Bingöl’de çatışma! 1 şehit

Bingöl’de çatışma! 1 şehit
08 Eylül 2017 - 21:53 www.finansgundem.com

Bingöl'ün Adaklı İlçesi kırsalında güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, 2 asker yaralandı. Yaralı askerlerden biri hastanede şehit oldu

Bingöl'ün Adaklı ilçesi Maltepe Vadisi’nde dünden beri sürdürülen operasyon kapsamında, bugün saat 20.00 sıralarında arazi arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerine PKK’lı teröristler tarafından ateş açıldı. Açılan ilk ateşte 2 asker yaralandı. Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Kısa süreli çatışmanın ardından teröristler kaçarken, yaralı askerler helikopterle bölgeden alınarak Elazığ Fırat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

BİR ASKER ŞEHİT OLDU

Bingöl'ün Adaklı İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan 2 askerden biri, kaldırıldığı Elazığ Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

Bingöl Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi: "08 Eylül 2017 günü saat:19.15 sırlarında Bingöl İli Adaklı ilçesi Devlik Tepe Bölgesinde icra edilen operasyon esnasında bir gurup PKK/KCK Terör Örgütü mensubu ile silahlı çatışma çıkmıştır. Çıkan çatışmada; (1) Astsubay ağır, (1) uzman erbaş ise hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralı askerler helikopter ile çatışma bölgesinden tahliye edilerek Elazığ Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Ağır yaralanan Astsubay yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştur."

ŞEHİDİN BABA EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ

Bingöl'deki operasyon sırasında yaralanan ve hastanede şehit olan Jandarma Astsubay Mustafa Sefa Gök'ün (25) Osmaniye'deki baba evine ateş düştü.

Şehidin Dervişli Mahallesi’ndeki baba evine gelen askeri heyet, acı haberi anne Döne Kök’e verdi. İş nedeniyle Çorum’da bulunan baba Reha Kök’e ise telefon ile ulaşılarak oğlunun şehit olduğu bilgisi verildi. Haberi alan baba Reha Kök, eve dönmek için yola çıktı. Fenalaşan anne Kök ve yakınlarına ise hazırda bekletilen sağlık görevlileri müdahale etti. Kök’ün yakınları ve komşuları, taziye için eve akın etti.

EŞİ 8 AYLIK HAMİLE

3 çocuklu ailenin tek oğlu olan şehit astsubay Mustafa Sefa Kök’ün, 1 yıl önce Yasemin Kök ile dünyaevine girdiği ifade edildi. Eşi Yasemin Kök’ün 8 aylık hamile olduğu öğrenilen şehidin, 5 yıllık asker olduğu belirtildi. Daha önce Tokat’ta görev yaptığı ifade edilen şehit astsubay Kök’ün, yaklaşık 1.5 ay önce Bingöl’e tayin olduğu bildirildi.
Şehit astsubay Mustafa Sefa Kök’ün cenazesinin ne zaman ve nereye defnedileceği henüz açıklanmadı

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)