BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBinance'e mahkemeden iyi haber: Varlıklarını dondurma talebi reddedildi----

Binance'e mahkemeden iyi haber: Varlıklarını dondurma talebi reddedildi

Binance'e mahkemeden iyi haber: Varlıklarını dondurma talebi reddedildi
14 Haziran 2023 - 08:00 www.finansgundem.com

SEC'in, dava açtığı kripto para borsası Binance’e dün mahkemeden iyi haber geldi. Mahkemede, SEC’nin Binance US’in varlıklarının dondurulması talebi beklemeye alındı ve tarafların anlaşmaya varması kararını verildi.

Binance.US ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), kriptopara işlem platformundaki tüm varlıkların dondurulmasından kaçınmayı sağlayacak bir anlaşma üzerinde çalışmak için anlaştılar.

ABD Bölge Mahkemesi Yargıcı Amy Berman Jakcson yaptığı açıklamada, tarafların SEC'in açtığı tava sürecinde işlem platformu kapatılmadan müşterilerin milyarlarca dolar büyüklüğündeki fonlarının korunması konusunda "birbirlerinden çok uzakta değiller" dedi.

Yargıç, taraflar arasında bir anlaşma yapıldığı takdirde, SEC'nin geçici tedbir talebi konusunda artık karar vermesine gerek olmayacağını belirtti.

SEC, geçen hafta Binance Holdings Ltd. kurucusu Changpeng Zhao'ya ait bir ticaret platformu olan Binance.US için varlık dondurma talebinde bulunmuştu. 5 Haziran'daki dava dilekçesinde, SEC, Binance ve Zhao'yu müşteri fonlarını yanlış yönetmek, yatırımcıları ve düzenleyicileri yanıltmak, menkul kıymetler düzenlemelerini ihlal etmekle suçladı.

SEC'nin dava açtığı Binance.US, müşteri varlıklarının güvende olduğunu iddia ederek SEC'ye karşı mücadele etti ve duruşma sırasında tüm fon akışının engellenmesinin işlerini felç edeceğini ve müşterileri zarara uğratacağını savundu.

"Bitcoin veya Binance Coin satmadık"

Binance CEO'su Changpeng Zhao, Bitcoin veya Binance Coin satışı yapmadıklarını söyledi.

Zhao, Binance Coin'in SEC'in açtığı dava sonrasında yüzde 20'den fazla değer kaybetmesinin ardından çıkan söylentilere Twitter üzerinden yanıt verdi ve ne Bitcoin, ne de Binance Coin satışı yapmadıklarını vurguladı.

Binance US'de SEC darbesi! Piyasa derinliği yüzde 78 azaldı

 

Binance dava sonrası dolar işlemlerini askıya aldı

 

SEC Binance'ın mal varlığının dondurulmasını istedi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)