BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım'dan 'namaz kılmayan hayvandır' tepkisi----

Binali Yıldırım'dan 'namaz kılmayan hayvandır' tepkisi

Binali Yıldırım'dan 'namaz kılmayan hayvandır' tepkisi
14 Haziran 2016 - 21:56 www.finansgundem.com

Kütahya'ya maden işçileriyle beraber iftar yapmak için gelen Başbakan Binali Yıldırım, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başbakan Binali Yıldırım, Kütahya'da maden işçileriyle beraber yapacağı iftar öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. 

Bir gazetecinin geçtiğimiz gün TRT ekranlarında yayınlanan 'Ramazan Sevinci' programında Prof.Dr. Mustafa Aşkar'ın söylediği 'namaz kılmayan hayvandır' sözlerini hatırlatması üzerine Başbakan, "Halt etmiş, saçma, zırva' yorumunda bulundu.

Başbakan, çok tartışılan TRT'deki iftar programındaki sözler için "Halt etmiş. Zırva. Dinimiz hoşgörü, kardeşlik dinidir. Bu ve buna benzer sözler asla kabul edilemez. Eğer böyle bir laf ettiyse çok büyük hata etmiştir. Hatanın da ötesinde saçmalamıştır. Zırva... Bu tip sözlerin yüzde 99'a yakını Müslüman olan bir ülkede değeri yoktur' dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)