BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım İstanbul'a geldi----

Binali Yıldırım İstanbul'a geldi

Binali Yıldırım İstanbul'a geldi
21 Ekim 2022 - 15:58 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkanvekili, eski Meclis Başkanı ve eski Başbakan Yıldırım, Azerbaycan'da geçirdiği kazanın ardından bugün ambulans uçakla İstanbul'a geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı açılış törenleri için gittiği Azerbaycan'da  dün trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, ambulans uçak İstanbul'a geldi. 

Bakü'den hareket eden, Yıldırım'ın yanı sıra kaza yapan araçta bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve koruma görevlisi Oğuzhan Demirci'nin de yer aldığı uçak, Atatürk Havalimanı'na indi.

Binali Yıldırım'ı Genel Havacılık Terminali'nde İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, eski bakanlardan Ahmet Arslan çiçeklerle karşıladı.

Yıldırım, Ayrım ve Demirci, bekletilen ambulanslarla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne gitmek üzere havalimanından ayrıldı.

Aliyev, Binali Yıldırım'ı ziyaret etti

 

Binali Yıldırım Azerbaycan'da trafik kazası geçirdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)