BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden'ın yine dili sürçtü!----

Biden'ın yine dili sürçtü!

Biden'ın yine dili sürçtü!
02 Mart 2024 - 09:41 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, dün İtalya Başbakanı Georgia Meloni'yle Beyaz Saray'da gerçekleştirdiği görüşmede yaptığı konuşmada, Ukrayna ile Gazze arasında bir karışıklık yaşadı.


ABD Başkanı Joe Biden, sık sık gündem olan gaflarına bir yenisini daha ekledi.

Beyaz Saray’da İtalya Başbakanı Georgia Meloni'yle görüşen Biden, ABD'nin Gazze'ye ilk defa havadan yardım ulaştıracağını açıklarken Gazze yerine iki defa Ukrayna dedi.

Biden, önceden hazırlanan konuşmasında "Önümüzdeki günlerde diğer dostlarımıza katılarak Ukrayna'ya havadan gıda ve diğer malzemeleri atacağız. Ayrıca Ukrayna'ya insani yardım geçişlerini açmak istiyoruz" dedi.

Hatasını fark etmeyen ABD Başkanı daha sonra konuşmasına Gazze diyerek devam etti ve İsrail saldırıları altındaki bölgeye yardımların yetersiz kaldığını söyledi.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü John Kirby daha sonra Biden'ın sözlerine açıklık getirerek Başkan'ın Ukrayna'yı değil Gazze'yi kastettiğini belirtti.

ABD'nin en yaşlı Başkanı olan 81 yaşındaki Biden, sık sık dil sürçmeleri ve kafasının karıştığını gösteren hareketleriyle haberlere konu oluyor. Geçen ay defalarca liderlerin isimlerini karıştıran Biden, son sağlık taramasında çok sağlıklı çıktığını açıklamıştı.

Öte yandan anketler, ABD'li seçmenin büyük kısmının Biden'ı yeniden Başkan olmak için çok yaşlı bulduğunu ortaya koyuyor. (Sözcü)

Biden ile Johnson arasında Ukrayna krizi

 

Biden, ateşkes için Pazartesi gününü işaret etti

 

Biden'ın evlilikte mutluluk sırrı muhafazakarları kızdırdı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.02 Mart 2024 12:34

    MEMURLAR YAŞ SINIRI NEDENİYLE 65 YAŞINDA GÖREVİ BIRAKMAK ZORUNDA KALIYOR İSE SİYASETÇİLERE DE ADAY OLMA YAŞ SINIRI GETİRİLMELİDİR PANDEMİ DÖNEMİNDE 65 YAŞ ÜZEİNDE OLDUĞUMUZ İÇİN İLK 2 AY SOKAĞA ÇIKAMADIK AYLARCA SINIRLI 3-4 SAAT SOKAĞA ÇIKABİLDİK HER HAFTA 5 MASKE GÖNDERİLECEKTİ SADECE BİR DEFA 5 MASKE 200 GRAM KOLONYA GELMİŞTİ 65 YAŞ ÜZERİNE MASKE SATIŞI DA YASAKLANMIŞTI BU NEDENLERLE 65 YAŞ VE ÜZERİ KİŞİLERE GENEL YEREL BAŞKANLIK SEÇİMLERİNDE ŞİRKET VAKIF KAMU VE DERNEK YÖNETİMLERİNDE ADAY OLMA SEÇILME YASAĞI GETİRİLMELİDİR