BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden'ın evlilikte mutluluk sırrı muhafazakarları kızdırdı----

Biden'ın evlilikte mutluluk sırrı muhafazakarları kızdırdı

Biden'ın evlilikte mutluluk sırrı muhafazakarları kızdırdı
24 Şubat 2024 - 17:39 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Biden, 47 yıllık evliliğinin sırrını "iyi seks" olarak tanımladı ve bu açıklama muhafazakarlardan eleştiri topladı.

Beyaz Saray muhabiri Katie Rogers tarafından kaleme alınan fakat henüz yayımlanmamış olan "Amerikan Kadını: Hillary Clinton'dan Jill Biden'a Modern First Lady'nin Dönüşümü" adlı kitap, Daily Mail gazetesi tarafından haberleştirildi.

Cuma günü yayımlanan habere göre, ABD Başkanı Joe Biden, 47 yıllık evliliğinin sırrını mizahla karışık olarak "iyi seks" olarak tanımlıyor.

Bu açıklaması özellikle Cumhuriyetçi Parti'nin muhafazakar kanadından eleştiri aldı.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, bir Trump destekçisi, "Solcu muhabirlerin Joe Biden'ın seks hayatı hakkında fantezi kurduğu bir döneme girdik. Aklı biraz başında olan biri bunu bilmek istemez" dedi. 

Radyo sunucusu Bo Snerdley, "Bunun hakkında ne diyeceğimi bilmiyorum. Neden?" diye tepki gösterdi. 

Muhafazakar spor haberleri sitesi OutKick'in kurucusu Clay Travis, Twitter hesabında "Merdivenleri düşmeden çıkamayan Joe Biden evliliğin sırrının 'iyi seks' olduğunu söylüyor. Gerçekten" yazdı. 

Demokratlarsa bu yorumlara tepki gösterdi. Bir sosyal medya kullanıcısı "Obamacare, kürtaj, evlilik eşitliğini destekleyen, öğrenci kredilerini silen ve 'iyi seksten' bahseden 81 yaşındaki Joe Biden'ı Trump'a her türlü tercih ederim" derken bir başkası şu ifadeleri kullandı:

Joe Biden'ın yanlışı yok. Amerika'daki hemen hemen her çift iyi seksin başarılı bir ilişkide devasa rol oynadığını kabullenir.

Biden, halihazırda 72 yaşında olan ikinci eşi için daha önce de benzer yorumlar yapmıştı. 2006'da destekçilerine yaptığı konuşmada "Çocuklarım uyurken evde eşimle aşk yapmayı tercih ederdim" demesi de gündem olmuştu.

ABD'de sürpriz görüşme: Navalni ailesi Biden'la buluştu!

 

Biden'ın Putin'e küfür etmesine Kremlin'den yanıt: ABD için utanç verici!

 

Biden, Putin'e küfretti!

 

Biden, çevre faciasının üzerine bir bardak su içti

 

Biden: Navalny'nin ölümünden Putin sorumludur

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)