BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden, Putin'e küfretti!----

Biden, Putin'e küfretti!

Biden, Putin'e küfretti!
22 Şubat 2024 - 14:23 www.finansgundem.com

San Francisco'daki bağış etkinliğinde konuşan ABD Başkanı, Rus muhalif Navaldy'nin ölümünden sorumlu tuttuğu Rusya lideri için küfür içerikli sözler sarfetti

ABD Başkanı Joe Biden, son seçim kampanya konuşmasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e karşı sert ifadeler kullandı. Biden, Putin'i hedef alarak nükleer çatışma endişesine vurgu yaptı.

The Hill'in haberine göre, Biden California eyaletinin San Francisco kentinde katıldığı bağış etkinliğinde, seçim kampanyası konuşması yaptı.

Putin ve diğer bazı liderler nedeniyle sürekli nükleer çatışma endişesi yaşandığına işaret eden Biden, aslında en temel varoluşsal tehdidin iklim olduğunu söyledi.

Biden, konuşmasında Rusya lideri Putin'e yönelik küfür içerikli ifadeler kullandı.

Biden ayrıca, seçimde Cumhuriyetçilerin aday adayı eski ABD Başkanı Donald Trump'ı da Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın cezaevindeki ölümü konusunda Putin hakkında konuşmadığı gerekçesiyle eleştirdi.

ABD Başkanı Biden, Navalnıy'ın ölümünden Putin'i sorumlu tutmuş, "Aleksey Navalnıy'ın ölümüyle ilgili haberlere hem şaşırmadım hem de öfkelendim. Putin, onu zehirledi, tutuklattı ve yargılattı. Onu hapishaneye gönderdi ve izole etti" demişti.

Biden, çevre faciasının üzerine bir bardak su içti

 

Biden: Navalny'nin ölümünden Putin sorumludur

 

Putin'in gözü yeni bir muhalifte!

 

Putin, Kim'e otomobil hediye etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)