BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden'ın Avrupa ziyaretine eşlik eden bir kişide KOVID-19 çıktı----

Biden'ın Avrupa ziyaretine eşlik eden bir kişide KOVID-19 çıktı

Biden'ın Avrupa ziyaretine eşlik eden bir kişide KOVID-19 çıktı
05 Kasım 2021 - 23:37 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden’ın Avrupa ziyaretine eşlik eden bir kişide koronavirüse rastlanıldı. Bu kişi, karantinasını tamamlamak üzere İskoçya’da kaldı

Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Karine Jean-Pierre, Beyaz Saray’daki günlük basın toplantısında, ülke basınında Biden'ın Avrupa ziyareti ekibinden bir kişide KOVID-19 çıktığı iddialarını doğruladı.

Jean-Pierre,Söz konusu kişinin testinin, gezinin bitimine yakın İskoçya’nın Glasgow kentindeki iklim zirvesi sırasında pozitif çıktığını söyledi.

Biden ile yakın temasta olanların isimleri açıklanıyor

Yardımcı Pierre, "Pozitif çıkan kişinin herhangi bir belirtisi yoktu. Günlük rutin testinde virüs tespit edildi. Bu kişinin Biden ile yakın teması yoktu ve karantinasını tamamlamak üzere İskoçya’da kaldı." dedi.

KOVID-19'a yakalanan personelin ismini paylaşmaktan kaçınan Jean-Pierre, sadece Biden ile yakın teması bulunan kişilerin testinin "pozitif" çıkması durumunda isimlerinin açıklandığını vurguladı.

Beyaz Saray Sözcüsü de KOVID-19’a yakalanmıştı

ABD Başkanı Joe Biden, 28 Ekim-3 Kasım tarihlerinde Avrupa ziyareti yapmış, Roma’daki G-20 ve Glasgow’daki iklim zirvelerine katılmıştı.

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki ise 30 Ekim’de yaptığı yazılı açıklamada, ailesinden birinde KOVID-19 çıkması nedeniyle Biden'ın Avrupa seyahatine katılmadığını ve 30 Ekim’de kendi testinin de "pozitif" çıktığını duyurmuştu.

Günlük Kovid-19 rakamları açıklandı: 198 vefat, 28 bin 193 yeni vaka

 

ABD'de Biden'a halk desteği düşüyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)