BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden, Roma, Vatikan ve Glasgow'a ziyaret gerçekleştirecek----

Biden, Roma, Vatikan ve Glasgow'a ziyaret gerçekleştirecek

Biden, Roma, Vatikan ve Glasgow'a ziyaret gerçekleştirecek
14 Ekim 2021 - 18:03 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, 29 Ekim-2 Kasım tarihlerinde İtalya, Vatikan ve İskoçya'ya ziyaret gerçekleştirerek G-20 ve iklim zirvelerine katılacak.

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, Biden 29 Ekim'de Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus ile görüşecek.

Biden ve Papa görüşmelerinde korona virüs ve iklim krizi ile mücadelenin yanı sıra yoksullara yardım gibi konuları ele alacak.

İtalya'nın başkenti Roma'da 30-31 Ekim'de G-20 Liderler Zirvesi'ne katılacak Biden'ın ikili görüşmelerine ilişkin detaylar ise daha sonra açıklanacak.

Biden, Roma'nın ardından 1-2 Kasım'da İskoçya'nın Glasgow kentinde devlet ve hükümet başkanlarıyla kamu ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi (BMİDÇS) 26. Taraflar Konferansı'nın (COP26) açılışına katılacak.

Biden'dan Tedarik Zinciri Zirvesi

 

Dini liderlerden 'iklim değişikliği' çağrısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)