BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden, Papa ve Netanyahu'dan üçlü görüşme----

Biden, Papa ve Netanyahu'dan üçlü görüşme

Biden, Papa ve Netanyahu'dan üçlü görüşme
23 Ekim 2023 - 01:19 www.finansgundem.com

Beyaz Saraydan yapılan açıklamada, Başkan Biden'ın, Papa ve Netanyahu ile telefon görüşmesi yaptığı bildirildi. Görüşmede, Gazze'den ayrılmak isteyen ABD vatandaşları ve diğer sivillerin güvenli geçişlerinin sağlanması için devam eden çabalar ele alındı

ABD Başkanı Joe Biden, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile İsrail-Filistin çatışmasındaki son gelişmeleri ele aldı.

Beyaz Saraydan yapılan yazılı açıklamada, Başkan Biden'ın, Papa ve Netanyahu ile telefon görüşmesi yaptığı bildirildi.

PAPA: HAMAS'IN SİVİLLERE SALDIRISI BARBARCA

Biden'ın Papa ile yaptığı görüşmede, "Hamas'ın İsrailli sivillere yönelik barbarca saldırısını kınadığı ve Gazze'deki sivillerin korunması gerektiğini vurguladığı" bildirilen açıklamada, iki liderin bölgede gerilimin tırmanmasının önlenmesi ve Orta Doğu'da kalıcı barış için çalışılması gerektiği konusunda mutabık kaldığı kaydedildi.

Netanyahu ile görüşmesinde ise Biden'in "Gazze'deki ihtiyaç sahibi Filistinliler için gönderilen 2 insani yardım konvoyunu memnuniyetle karşıladığını" aktardığı ifade edilen açıklamada, iki liderin Gazze'ye insani yardımların süreceğini teyit ettiği belirtildi.

BİDEN: İSRAİL, SAVAŞ HUKUKUNA GÖRE HAREKET ETMELİ

Biden'in, 2 ABD vatandaşı rehinenin serbest bırakılması konusunda İsrail'in verdiği destekten dolayı takdirlerini ifade ettiğine değinilen açıklamada, Biden ve Netanyahu'nun "ABD vatandaşları da dahil olmak üzere Hamas'ın elinde olan tüm rehinelerin serbest bırakılması ve Gazze'den ayrılmak isteyen ABD vatandaşları ve diğer sivillerin güvenli geçişlerinin sağlanması için devam eden çabalar" hakkında konuştuğu aktarıldı.

Biden ayrıca X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Netanyahu ile görüşmesinde, "İsrail'in sivillerin mümkün olan en iyi şekilde korunması anlamına gelen savaş hukukuna göre hareket etmesi gerektiği" hakkında konuştuklarını belirtti.

ABD'den vatandaşlarına: Lübnan'ı terk edin

 

ABD'den Irak'a seyahat uyarısı

 

Çatışmaların 16'ncı gününde Gazze'de son durum

 

Gazze'de BM görevlisi 29 kişi öldü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.23 Ekim 2023 20:52

    ÇOLUK ÇOCUK BOMBALANIP EVLERİ YIKILAN DOĞDUKLARI YERLERİNDEN KOVULUP GAZZE HALKI İNSAN DEĞİL Mİ? PAPANIN DA ŞEYTANLAŞMIŞ SİYONİSLERE KANMAYACAĞINI UMUYORUZ BU DÜNYA HİÇ KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİLDİR