BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden: Murdoch dünyanın en tehlikeli insanı----

Biden: Murdoch dünyanın en tehlikeli insanı

Biden: Murdoch dünyanın en tehlikeli insanı
05 Nisan 2022 - 17:14 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden'ın Fox News kanalının sahibi olan Rupert Murdoch'ı “dünyanın en tehlikeli insanı” ilan ettiği ortaya çıktı.

ABD Başkanı Joe Biden’ın, Donald Trump’a açık destek veren ve muhafazakar yorumcuların sık sık ekranda yer aldığı Fox News’in sahibi Rupert Murdoch’la ilgili sözleri ortaya çıktı. Yeni çıkacak bir kitaba göre Biden, ünlü medya patronunun “dünyanın en tehlikeli insanı” olduğunu düşünüyor.

“ABD'deki en yıkıcı güçlerden biri”

İngiliz Guardian gazetesinin aktardığına göre Biden'ın Murdoch hakkında geçen yıl kullandığı bu ifadeler, New York Times gazetesi muhabirleri Jonathan Martin ve Alex Burn'un mayısta yayınlanacak “This Will Not Pass: Trump, Biden and the Battle for America's Future” isimli kitaplarında yer aldı. Kitapta, daha önce kamuoyu önünde 91 yaşındaki ünlü medya patronuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Biden'ın, Murdoch için “ABD'deki en yıkıcı güçlerden biri” dediği aktarıldı.

Biden, eski ABD Başkanı Donald Trump'ı açıkça destekleyen Fox News kanalıyla ilgili bir konuşmasında “Bazen ne kadar popüler olduğumu görmek için Fox'u açıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Fox News Beyaz Saray muhabirine “aptal o.. çocuğu” demişti

Biden, bu sene başındaki bir basın toplantısında da enflasyonla ilgili soru soran Fox News Beyaz Saray muhabiri Peter Doocy'e “aptal o.. çocuğu” demiş, bu sözlerin mikrofondan duyulması üzerine özür dilemişti.

İngiltere ve ABD'de çok önemli gazetelerin sahibi olan ve dünyanın önde gelen medya patronları arasında yer alan Rupert Murdoch'la Trump arasında da bir dönem atışma yaşanmıştı. 2018'de Murdoch'ın göçmen politikaları nedeniyle Trump için “lanet olası aptal” dediği iddia edilmişti.(Sözcü)

Biden: Bu bir savaş suçu

Biden, tüm Müslümanların ramazan ayını kutladı

Biden’ın petrol kararı piyasaları nasıl etkileyecek?

Biden'ın oğlu Çin'den büyük paralar almış

Biden, Avrupalı liderlerle Ukrayna savaşını görüştü

Biden'ın eşinin ders verdiği üniversiteye bomba ihbar

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)