BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden: Bu bir savaş suçu----

Biden: Bu bir savaş suçu

Biden: Bu bir savaş suçu
04 Nisan 2022 - 17:52 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Biden da Buça'daki görüntülere ilişkin "Bu bir savaş suçu. Rusya'ya daha fazla yaptırım uygulayacağız" açıklamasında bulundu.


Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin 40’ıncı gününde Rus birliklerinin başkent Kiev ve çevresinden çekilmesinin ardından ortaya çıkan vahşet görüntülerine tüm dünyadan sesler yükselmeye devam ediyor.

ABD Başkanı Joe Biden, bugün, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için bir kez daha “O bir savaş suçlusu.” ifadelerinde bulunurken, işlediği suçlardan ötürü yargılanması gerektiğini ve bunun için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Biden, “Rusya’ya yönelik yaptırımlara yenilerini ekleyeceğiz.” dedi.

Rus birliklerinin başkent Kiev ve çevresinden çekilmesinin ardından Buça kenti yakınlarında çekilen ve Ukraynalı sivillerin cesetlerinin sokaklarda olduğu görüntüler dünyayı ayağa kaldırmıştı. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Batılı devletleri, işlenen savaş suçlarının ortaya çıkmasıyla, Rusya’ya yönelik yaptırımları genişletmeye çağırmıştı.

BM'den Buça çağrısı

 

Zelenskiy Buça'ya gitti: Yaşananlar savaş suçu ve soykırım

 

Çok konuşulacak 'Buça' açıklaması: Rusya asıl suçluyu açıkladı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)