BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden, Almanya Başbakanı Scholz'u ağırladı----

Biden, Almanya Başbakanı Scholz'u ağırladı

Biden, Almanya Başbakanı Scholz'u ağırladı
04 Mart 2023 - 00:57 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, Almanya Başbakanı Olaf Scholz'a Ukrayna'ya verdikleri destek için teşekkür etti.


ABD Başkanı Joe Biden, başkent Washington'a resmi ziyaret gerçekleştiren Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u Beyaz Saray'da ağırladı.

"En son gelişinizden bu yana çok şey değişti." diyen Biden, Scholz'un Şubat 2022'deki Washington ziyareti sırasında Rusya'nın Ukrayna sınırına asker yığdığına işaret etti.

Biden, Rusya harekete geçerse ABD ve Almanya'nın buna karşılık vereceğini açıkça belirttiklerini kaydetti. Bu sözü yeri getirdiklerini ifade eden Biden, "Güçlü ve istikrarlı liderliğin için sana teşekkür etmek istiyorum Olaf." şeklinde konuştu. Biden, Almanya'nın Ukrayna'ya askeri ve manevi yardımlarını övdü.

Savaş nedeniyle savunma harcamalarındaki artış, Rus enerji kaynaklarından uzaklaşma gibi Almanya'nın bir dizi zorlukla karşı karşıya kaldığını söyleyen Biden, "Kolay olmadığını biliyorum. Bu, sizin için oldukça zordu." diye konuştu.

Biden, Ukrayna'ya askeri ve temel ihtiyaçların karşılanması konusunda yardım ettiklerini belirterek Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin üzerindeki baskıyı da sürdürmeye devam ettiklerini dile getirdi. Başkan Biden, "NATO müttefikleri olarak ittifakı daha güçlü ve yetenekli hale getiriyoruz." dedi.

Scholz da Ukrayna'ya verilen destek konusunda birlik olmanın önemine vurgu yaparak "Şu anda, ne kadar sürerse sürsün bunu yapmaya devam edeceğimizin mesajını vermenin çok önemli olduğunu düşünüyorum." ifadesini kullandı.

Biden kanser mi oldu? Doktoru açıkladı...

 

ABD'de Biden yönetimi TikTok'la ilgili yeni düzenlemeleri gözden geçiriyor

 

Biden'ın adayı Ajay Banga

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)