BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBezos'tan, iklim değişikliğiyle mücadeleye 10 milyar dolar----

Bezos'tan, iklim değişikliğiyle mücadeleye 10 milyar dolar

Bezos'tan, iklim değişikliğiyle mücadeleye 10 milyar dolar
10 Mart 2021 - 12:10 www.finansgundem.com

Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, iklim değişikliği ile mücadelede 2030'a kadar 10 milyar dolar harcamayı hedeflediğini duyurdu.

ABD’li e-ticaret devi Amazon’un kurucusu ve üst yöneticisi (CEO) Jeff Bezos, yaptığı açıklamada, kendi kurduğu Bezos Dünya Fonuna (Bezos Earth Fund) yaptığı 10 milyar dolar bağışı, 2030'a kadar iklim değişikliğiyle mücadelede harcamayı hedeflediğini bildirdi.

ANDREW STEER'İ BEZOS DÜNYA FONUNA CEO OLARAK ATADI

Bezos, sosyal medya platformu Instagram üzerinden de çevre sorunları ile ilgili kar amacı gütmeyen Dünya Kaynakları Enstitüsü Başkanı ve Üst Düzey Yöneticisi Andrew Steer’i, Bezos Dünya Fonuna CEO olarak seçtiğini açıkladı.

Steer, yeni görevinden dolayı kendisini şanslı hissettiğini söyleyerek, iklim değişikliğinin yoksul ve dışlanmış topluluklara zarar verdiği için kampanyalarında sosyal adaleti vurgulayacağını belirtti.

Steer, "Bezos Dünya Fonu, yeni teknolojilere, yatırımlara ve politika değişikliğini yönlendirmeye yardımcı olmak için bilim insanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, aktivistlere ve özel sektöre yatırım yapacak." ifadesini kullandı.

Bezos’un eski eşi gönlünü bir öğretmene kaptırdı

 

Elon Musk'ı geçen Jeff Bezos yeniden dünyanın en zengin insanı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)