BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeta Tea'ye ödül----

Beta Tea'ye ödül

Beta Tea'ye ödül
30 Mart 2016 - 12:00 www.finansgundem.com

Beta Tea ve Benuta Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği 2016 Kalite Ödülleri kapsamında iki ödüle layık görüldü

En seçkin çay bahçelerinden toplanıp üstün kalitede işlenen çaylarıyla tüketicinin vazgeçilmezi olan Beta Tea 2016 Yılı “En İyi Çay Markası” ödülünü alırken Beta Gıda’nın eşsiz krem çikolata lezzeti Benuta ise yılın “En İyi Çikolata Markası” ödülünü kazandı.

38 Yıldır faaliyet gösterdiği gıda sektöründe kalite ve tüketici memnuniyetini hedeflerinin ilk sırasına koyan Beta Gıda temsilcileri Kale Center’da gerçekleştiren ödül töreninde Beta Tea ve Benuta adına ödüllerini aldı. Hedeflerinin her zaman tüketiciyi memnun edecek, sağlıklı ve lezzetli üstün kalitede ürünler üretmek olduğunu vurgulayan Beta Gıda CEO’su Samet Uğur “Kalite kontrol faaliyetlerimizin yürütülmesi amacıyla tesisimizde çay ve kahve ile ilgili gerekli tüm analizlerin yapılabileceği bir laboratuvar bulunuyor. Kalitemizi sürdürülebilir şekilde artırmak adına sürekli Ar-Ge yatırımları yapıyoruz. Gıda sektöründe dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz, emeklerimizin tacı olarak gördüğümüz ödüllerimizi bize layık gören tüketicilerimize ve Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği’ne ve Beta Gıda için canla başla çalışan tüm ekibimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)