BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaşlı yıldızdan flaş karar----

Beşiktaşlı yıldızdan flaş karar

Beşiktaşlı yıldızdan flaş karar
14 Ekim 2013 - 11:16 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ta Sezer Öztürk ile kavga eden ve kadro dışı kalan kaptan İbrahim Toraman'la ilgili şok bir iddia ortaya çıktı

Daha önce İbrahim Üzülmez'le yaşadığı kavgalar nedeniyle Beşiktaş'tan ayrılmanın eşiğinden dönen İbrahim Toraman, Sezer'le arasında geçen tatsız olay sonrası büyük üzüntü yaşadı.

Yıldız futbolcunun futbolu bırakma kararı aldığı iddia edildi... İbrahim Toraman'ın jübile yapmak istemesi durumunda, Beşiktaş yönetiminin ne cevap vereceği ise merak konusu.

Sadece 2 dakika oynadı

Geçen sezon Samet Aybaba'nın vazgeçemediği isimler arasında yer alan İbrahim Toraman, teknik direktörlüğe Slaven Bilic'in gelmesiyle birlikte gözden düştü. Tecrübeli futbolcu, bu sezon sadece Trabzonspor maçında iki dakika görev aldı.

"Toraman destek görmedi"

Bugün Tv'de Özgür Sancar'la Merve Dinçkol'ın sunduğu Sporextra Programı'na katılan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iki eski öğrencisi İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk kavga etmeleri ve kadro dışı kalmalarıyla ilgili olarak, ''Sanırım İbrahim yeterli desteği görmedi'' dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)