BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaşlı Talisca Portekiz’de ‘hain’ ilan edildi----

Beşiktaşlı Talisca Portekiz’de ‘hain’ ilan edildi

Beşiktaşlı Talisca Portekiz’de ‘hain’ ilan edildi
14 Eylül 2016 - 15:47 www.finansgundem.com

Benfica deplasmanında Beşiktaş'a 1 puanı getiren golü atan Talisca, Portekiz'de 'Hain' ilan edildi.

Son dakikada attığı golle Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Beşiktaş’a Benfica karşısında altın değerinde bir puan kazandıran Talisca, gecenin kahramanı oldu. Ancak genç yıldız, Portekizlileri oldukça kızdırdı.

Attığı frikik golüyle kırmızı-beyazlıları üzen genç yıldız, Portekizli taraftarlara da Şampiyonlar Ligi’nde unutamayacakları bir gece yaşattı. Estadio da Luz Stadı’nda karşılaşmayı takip eden Record gazetesi muhabiri Pedro Ponte, dün gece yaşananları ve Benfica camiasının Talisca’ya olan tavrını Skorer’e anlattı.

Portekizli gazeteci, Talisca’nın ‘Hain’ ilan edildiğini belirterek şunları söyledi:

“Talisca oyuna ilk girdiğinde bazı taraftarlar kendisini alkışladı, bazılarıysa ıslıkladı. Ancak maçtan sonra manzara tamamen farklıydı. Kendisine yoğun bir tepki oldu. Attığı gol sonrası aşırı sevinci ve yaptığı hareketler Benfica taraftarını çileden çıkardı. Tribünler kendisini yuhalamaya başladı. Ayrıca karşılaşmanın ardından verdiği TV röportajında kullandığı ifadeler de camianın tepkisini çekti. Benfica tarafından parasının ödenmediğini söyleyerek kulübü eleştirmesi öfke yarattı. Zaten transfer sürecinde Lizbon’dan ayrılmadan önce yaptığı konuşmadaki sözleri de tepkiye neden olmuştu. Dün gece yaşananlarla birlikte, adeta ‘Hain’ ilan edilen Talisca’nın artık Benfica’ya geri dönmesi imkânsız.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)