BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ın yeni teknik patronu Şenol Güneş----

Beşiktaş'ın yeni teknik patronu Şenol Güneş

Beşiktaş'ın yeni teknik patronu Şenol Güneş
26 Ekim 2022 - 22:17 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ta Valerien Ismael ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük için Şenol Güneş ile anlaşmaya varıldı. Siyah-beyazlıların 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı deneyimli hocayı, kısa süre içerisinde resmen açıklaması bekleniyor

Beşiktaş (#BJKAS) yönetimi bu akşam yaptığı toplantıda teknik direktör için son kararını verdi. Siyah-beyazlıların yeni hocası Şenol Güneş oldu.

ŞENOL GÜNEŞ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Valerien Ismael'i görevden alan Beşiktaş, yeniden Şenol Güneş'i takımın başına getirdi. Siyah-beyazlılar deneyimli hocayla 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor. Şenol Güneş, siyah-beyazlıların bu hafta oynayacağı Ümraniyespor maçında takımın başında olacak.

BEŞİKTAŞ İLE 2 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

2015-2019 yılları arasında Beşiktaş'ta 4 sezon görev yapan Şenol Güneş, 2 şampiyonluk yaşadı. Siyah beyazlı takım Güneş yönetiminde çıktığı 199 maçta 117 galibiyet, 36 mağlubiyet yaşarken, 46 kez berabere kaldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)