BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş logolu Passolig kartlar ücretsiz----

Beşiktaş logolu Passolig kartlar ücretsiz

Beşiktaş logolu Passolig kartlar ücretsiz
16 Mayıs 2014 - 11:36 www.finansgundem.com

Beşiktaş JK yaptığı açıklamayla Gençlerbirliği maçı biletlerinin satışa çıktığını ve Passolig kartların ücretsiz olduğunu açıkladı

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;

Soma'da meydana gelen elim maden kazasında ihtiyaç sahiplerine destek olmak üzere Yönetim Kurulumuz, Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı biletlerinden elde edilecek geliri bağışlama kararı almıştı.

Soma kampanyasına destek olmak amacıyla Beşiktaş logolu Passolig kartlar, 17 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'a kadar yıllık e-bilet kullanım bedeli olmaksızın ÜCRETSİZ olarak alınabilecektir.

Taraftarlarımız Ücretsiz Passolig kartlarını www.passolig.com.tr internet sitesinin yanı sıra, Akaretler'de bulunan BJK Plaza C Blok'taki satış merkezimizden de temin edebilir.
 
Passolig kart başvurusu yapmanıza karşın kartlarınız elinize ulaşmamış olsa bile, www.passo.com.tr sitesi üzerinden bilet satın alabilir ve 'geçici pass kartlar' ile stadyuma giriş yapabilirsiniz. Geçici kartlarınızı BJK Plaza C Blok'taki merkezimizden ve maç günü Atatürk Olimpiyat Stadı gişelerinden alabilirsiniz.

BİLET FİYATLARI

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı bilet fiyatları şöyledir:

Kale Arkası 15 TL
Doğu Tribünü 30 TL
Batı Tribünü 45 TL
Batı VIP Tribün 90 TL

DETAYLAR

Passolig kart başvurusu yapıp, biletlerini satın alan; ancak Passolig kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız stadyum gişelerinden tek maçlık giriş kartlarını alabilecektir.Maç günü stadyum gişelerinden Passolig kart başvurusu yapılmayacaktır.2013-2014 sezonuna ait kombine kart sahibi taraftarlarımız, Beşiktaş-Gençlerbirliği maçına bu kartları ile giriş yapabilecektir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)