BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş haber bekliyor----

Beşiktaş haber bekliyor

Beşiktaş haber bekliyor
07 Haziran 2013 - 18:35 www.finansgundem.com

İtalyan basınından Ronaldinho transferiyle ilgili flaş bir iddia ortaya attı

Siyah-beyazlı kulübe transfer edilmesi gündeme gelen Brezilyalı yıldız Ronaldinho konusunda, Avrupa medyası da gelişmeleri yakından takip ediyor.
Başkan Fikret Orman, daha önce "Ronaldinho ile ilgilenmiyoruz" diye açıklama yapmasına rağmen, İtalyan La Gazzetta Della Sport Gazetesi, Başkan Orman'ın, "Ronaldinho ile ilgileniyoruz ve ona bir teklif yapabiliriz" dediğini sayfalarına taşıdı.
Öte yandan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların hoca adaylarını ve gündemdeki bomba transfer hakkında bilgi verdi.
Haber1903.com'a konuşan Çebi, Fernandes ile sözleşme uzatacaklarını, Hilbert'e ise kendi tekliflerini yaparak yanıt beklediklerini belirtti ve ekledi: "Ronaldinho'ya teklifimizi yaptık. Ondan cevabını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
ÖNCE ÖZEN SONRA YÖNETİM
Hoca adayları listesini de açıklayan Ahmet Nur Çebi, "Teknik adam konusunda Önder Özen'in çalışması devam ediyor. Bunun ardından yöneticiler olarak bir değerlendirme yapacağız. Prosinecki (Kayserispor), Bielsa (A.Bilbao) ve Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia da gündemimizde bulunmaktadır. Bu isimler arasında en doğrusunu seçeceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)