BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBernanke'yi eleştirdi----

Bernanke'yi eleştirdi

Bernanke'yi eleştirdi
21 Haziran 2013 - 14:53 www.finansgundem.com

St. Louis Fed'in Başkanı James Bullard,Bernanke'nin tahvil alımlarına dair açıklamasının zamanlamasının kötü olduğunu söyledi

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden St. Louis Fed'in Başkanı James Bullard, bankanın tahvil alımlarının azaltılması planının çarşamba günü açıklanmasında zamanlamanın kötü olduğunu söyledi. 
Bullard'ın para politikası kurulunun kararına muhalefetinden söz edilen St. Louis Fed açıklamasında, "Başkan Bullard Komite'nin Fed başkanını tahvil alımlarının azaltılmasına dair ayrıntılı planı açıklamakla yetkilendirmesinde zamanlamanın uygun olmadığı görüşünde" denildi. 
Açıklamada ayrıca, Bullard'ın son enflasyon verilerinin düşüklüğü dikkate alındığında yüzde 2'lik enflasyon hedefinin daha güçlü şekilde savunulması gerektiğini düşündüğü de yinelendi. 
Fed Başkanı Ben Bernanke, bankanın önceki günkü para politikası kurulu toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında ABD ekonomisindeki büyümenin, bankanın tahvil alımlarının hızını bu yıl düşürmesine izin verecek kadar güçlü olduğunu söylemişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)