BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBerlusconi tehdit savurdu----

Berlusconi tehdit savurdu

Berlusconi tehdit savurdu
01 Eylül 2013 - 11:02 www.finansgundem.com

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, kendisine ceza verilmesi durumunda koalisyonu çökerteceği tehdidinde bulundu

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, Senato'dan çıkarılması durumunda Enrico Letta hükümetini çökerteceği tehdidinde bulundu.
Berlusconi destekçileri tarafından düzenlenen bir mitingde konuşan Silvio Berlusconi, "Eğer solcular Özgürlük Halkı partisinin liderini siyasetin dışına iterlerse hükümeti devam ettiremeyiz" dedi.
Enrico Letta, İtalyan mahkemesinin Berlusconi'ye yönelik vergi kaçırma cezasını onamasının ardından ortaya çıkan dengeleri yatıştırmakta güçlük çekiyor. Koalisyondaki en büyük güç olan Demokrat Parti, Aralık 2012'de kabul edilen bir yasaya göre Berlusconi'nin Senato'dan çıkarılması gerektiğini savunuyor.
Bugün ise kullandığı dili yumuşatan Berlusconi bir ultimatom vermediğini savunarak hükümetin görevini yerine getirmeye devam etmesini istediğini belirtti. SkyTG24 televizyonuna verdiği röportajda ise Berlusconi Özgürlük Halkı partisinin, liderinin Senato'dan çıkarılması durumunda koalisyonda kalmasının "absürd" olacağını açıkladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)