BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBerlin'de Rus gazetecilere saldırı girişimi önlendi----

Berlin'de Rus gazetecilere saldırı girişimi önlendi

Berlin'de Rus gazetecilere saldırı girişimi önlendi
07 Mayıs 2022 - 15:53 www.finansgundem.com

Rusya’nın Berlin Büyükelçiliği’nden yapılan açıklamada, Berlin'de görev yapan Rus gazetecilere saldırı girişiminin önlendiği belirtildi.

Rusya'nın Berlin Büyükelçiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Berlin'deki bazı Rus gazetecilerin evlerine saldırı planı yapıldığı, ancak saldırı gerçekleştirilmeden Alman polisi tarafından önlendiği duyuruldu.

Açıklamada, “6 Mayıs 2022’de Berlin’de Rusya'ya ait bir konutta yaşayan Rus gazetecilere ve aile üyelerine karşı muhtemel bir terör eylemi girişimi engellendi” dendi. Rus gazetecilerin yaşadığı evin camı kırılarak evin kiriş bölümüne gizlenen bir kutuda şüpheli nesne bulunduğu ifade edildi. Bulunan kutunun içinde plastik bir şişe ve içinde de sıvı ve gaz karışımı bir maddenin tespit edildiği aktarıldı.

Rus büyükelçiliği, “Tespit edilen maddenin el yapımı bir patlayıcı olduğu doğrulandı. Sözcü'nün haberine göre, bölgeye ulaşan Alman kolluk kuvvetleri buradaki sakinleri tahliye etti, bölge güvenlik çemberine alındı. Büyükelçilik kolluk kuvvetleri ile temas halindedir. Rus gazetecilere ve aile üyelerine güvenli bir yere taşınması konusunda destek verildi. Olayla ilgili olarak büyükelçilik, faillerin tespit edilmesi talebiyle Almanya Dışişleri Bakanlığı’na bir nota gönderdi” ifadelerini kullandı.

ABD Büyükelçiliği'nden terör saldırısı uyarısı

İsrail’de silahlı saldırı: 3 kişi hayatını kaybetti

Ukrayna karşı saldırıya geçtiğini duyurdu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)