BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBerat Albayrak da yürüdü----

Berat Albayrak da yürüdü

Berat Albayrak da yürüdü
01 Ocak 2024 - 11:46 www.finansgundem.com

On binlerce kişi, sabah namazı sonrası 'Şehitlerimize rahmet, Filistin'e destek' yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde bir araya geldi. Yürüyüş için çağrı yapan Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak da kalabalığın arasındaydı.

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak, sınır ötesinde görev yaparken şehit düşen Kahraman Mehmetçiklerimiz ile İsrail'in insanlık dışı soykırımına maruz kalan Filistinliler destek yürüyüşü için cağrıda bulunmuş, Berat Albayrak, “Sevgili gençler, kıymetli aileler bir yanda vatan müdaafası için sınır ötesinde mücadele ederken şehit düşen Mehmetçiklerimizin acısının hüznünü yaşıyoruz. Diğer yanda yaklaşık 3 aydır insanlık tarihinde benzerine az rastlanan bir soykırımı adeta canlı yayın ekranlarında takip ediyoruz" demişti.

Herkesi bu sabah Galata Köprüsü'nde yapılan tarihi yürüyüşe davet eden Albayrak çifti, Galata Köprüsü'ndeki yürüyüşte yerlerini aldı.

Şehitlerimize rahmet, Filistin'e destek büyük yürüyüş

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)