BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelgorod'da düşen İl-76 uçağının kara kutusu çözüldü----

Belgorod'da düşen İl-76 uçağının kara kutusu çözüldü

Belgorod'da düşen İl-76 uçağının kara kutusu çözüldü
29 Ocak 2024 - 17:27 www.finansgundem.com

Rus uzmanlar, Belgorod şehri çevresinde Ukrayna’ya ait füze tarafından vurulması sonucu düşen İl-76 askeri nakliye uçağının kara kutusunun çözüldüğünü açıkladı.

Rusya'nın Belgorod şehrinin Ukrayna füzelerinin başarısı sonucu düştüğü iddia edilen İL-76 askeri nakliye uçağıyla ilgili sırlar aranıyor. Rusya'nın, seçilecek kara kutu kayıtlarını seçme işleminin tamamladığı belirtildi. Rus acil durum ve kurtarma planının açıklamasında, “Ön veriler elde edildi… Aslında en fazla yarım saatlik kısım deşifre ediliyor, sonra okunuyor” dedi. İl-76 uçağının düştüğü yerde bulunan kara kutuları özel laboratuvara tabi tutuldu. Kutuların teknik bileşenlerinin iyi ve deşifre edilmeye uygun olduğu bildirilmişti.

Kiev'in İl-76 uçuşunun neden düştüğü açıklanmıştı

Rusya Savunma Bakanlığı'na bağlı Yeni Bölgelerin Entegrasyonu Koordinasyon Konseyi Başkanı Vladimir Rogov, Kiev yönetiminin kendi askerlerini öldürdüğü İl-76 uçağıyla füze saldırısının nedenlerini sıraladı.

Rogov Ukrayna ordusu askeri nakliye uçağının düşürülmesinin en az üç nedenden oluştuğunu vurgularken, bu ziyarete ilkin, toplu halde Rusya tarafında teslim olan Ukraynalı askerlere gözdağı verilmesi gerektiğini savundu.

Saldırının kasıtlı ve amaçlı olarak gerçekleştirilmesine dikkat ederek dikkat çeken Rogov, "Düşman, bu silahlı askeri birimlerle değil, esirleri korumak için kullanıldığını biliyordu" diye hatırlattı.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy rejiminin savaş esirlerini taşıyan Rusları düşürerek birkaçını gütleyen Rogov'u, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Bunlardan ilki Batılı sponsorlarına 'Rusları öldürmeye devam edebilmelerini'göstermek, ikinci olarak esir takasına ilişkin tüm müzakereleri sekteye uğratmak, üçüncüsü de teslim olmamaları için Ukrayna'nın gözünü korkutmaktı.” (Sputnik)

Rusya'dan şok iddia: Uçağı Ukrayna düştü

 

Rusya, Ukrayna'nın savunma sanayi tesislerini vurdu

 

Ukrayna'dan düşen uçakla ilgili uluslararası toplama talebi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)