BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya, Ukrayna'nın savunma sanayi tesislerini vurdu----

Rusya, Ukrayna'nın savunma sanayi tesislerini vurdu

Rusya, Ukrayna'nın savunma sanayi tesislerini vurdu
23 Ocak 2024 - 15:45 www.finansgundem.com

Ukrayna Savunma Bakanlığı, füze, füze mühimmatı ve patlayıcı madde üreten savunma sanayi tesislerinin yüksek hassasiyetli silahlarla vurulduğunu açıkladı.

Rusya Savunma Bakanlığı, bu sabah Ukrayna'nın savunma sanayi tesislerine uzun menzilli, hava ve kara bazlı, yüksek hassasiyetli silahlarla grup ateşi açıldığını söyledi.

Ukrayna ve Donbass'ta devam eden özel askeri harekatta son 24 saatte yaşanan gelişmeleri kamuoyuyla paylaşan Savunma Bakanlığı, füze, füze mühimmatı ve patlayıcı madde üreten savunma sanayi tesislerinin yüksek hassasiyetli silahlarla vurulduğunun altını çizdi.

Bombardımanın amacına ulaşıldığını belirten Savunma Bakanlığı, belirlenen tüm tesislerin imha edildiğinin vurguladı.

Kupyansk yönünde Ukrayna ordusunun 6 saldırı girişiminin başarısız olduğunu ve 45 askerin öldürüldüğünü aktaran bakanlık, Krasnıy Liman yönünde püskürtülen 4 saldırı teşebbüsünde 220'den fazla Ukraynalı askerin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Donetsk yönünde düşman 280'den fazla kayıp verdiğini, Güney Donetsk yönündeyse bu rakamın 105'in üzerinde olduğunu belirten bakanlık, Zaporojye yönünde 55 ve Herson yönünde 50 Ukraynalı askerin öldürüldüğünün altını çizdi.

Savunma Bakanlığı, Rusya ordusunun operasyonel taktik savaş uçakları, İHA'lar, füze ve topçu silahlarıyla Ukrayna ordusuna bağlı 'Liman' operasyonel taktik grubunun komuta noktasını imha ettiğini de vurguladı.

Rusya: Ukrayna'ya savaşması için 203 milyar dolar harcandı

 

Ukrayna'dan Belgorod'a saldırı

 

Rusya, bu defa S-300 ile saldırdı: Çok sayıda ölü var

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)