BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBelgesel için genelev gezdi----

Belgesel için genelev gezdi

Belgesel için genelev gezdi
21 Ekim 2013 - 18:21 www.finansgundem.com

Bulgar belgeselci 2 yıl boyunca seks ticaretini araştırdı, film yaptı

1990 yılında henüz ülkesi Bulgaristan’ı terk edip ABD’ye yerleşen belgesel yapımcısı, fotoğrafçı ve yazar Mimi Chakarova’nın ’The Price of Sex’( Seksin fiyatı) belgeseli için Türkiye’de yaptığı araştırma ortaya çıktı.
Mimi Chakarova’nın Türkiye’nin yanı sıra İsrail, Lübnan, Ürdün ve Güney Amerika ülkelerinde de araştırma yaptığı kaydedildi. 2 yıl boyunca seks ticaretiyle ilgili araştırmalar yapan Chakarova genelevlere giderek hayat kadınlarıyla konuştu. Belgesel, seks ticareti yapanların eline düşen çok sayıda kadının köle gibi kullanıldığını ortaya koydu. Birleşmiş Milletler tarafından mercek altına alınan belgesel çok sayıda ödül aldı.
NEDEN TÜRKİYE?
Araştırması sırasında Doğu Avrupa, Türkiye ve Dubai’ye odaklanan Chakarova, ’Neden Türkiye’yi seçtin?’ sorusuna şöyle cevap verdi: Türkiye’de bağlantılarım vardı. Şu sorulara yanıt aradım. Kadınlar nasıl davranıyorlar? Aileler niye kayıp kızları aramıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)