BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelarus: Ruslar daimi üslerine ihtiyaç halinde dönecek----

Belarus: Ruslar daimi üslerine ihtiyaç halinde dönecek

Belarus: Ruslar daimi üslerine ihtiyaç halinde dönecek
21 Şubat 2022 - 14:42 www.finansgundem.com

Belarus Genelkurmay Başkanı Viktor Guleviç, ülkesine ortak askeri tatbikat için gelen Rus askeri birliklerinin ihtiyaç olduğunda daimi üslerine geri döneceğini duyurdu.

Guleviç, ülkedeki büyükelçiliklerin askeri ataşelerine verdiği brifingde Belarus ve Rusya'nın hafta sonu sona eren Müttefik Kararlılığı-2022 ortak askeri tatbikatında görev alan Rus birliklerine ilişkin, "Rusya Silahlı Kuvvetleri birimleri, ancak biz kendimiz belirlediğimizde ve somut ihtiyaç olduğunda daimi konuşlandırıldıkları üslerine geri dönecektir. Bu tamamen bizim iç meselemiz" ifadelerini kullandı.

Guleviç, bunun büyük ölçüde Belarus sınırları yakını da dahil olmak üzere Doğu Avrupa'ya asker konuşlandıran Batı'nın eylemlerine bağlı olduğunun altını çizdi.

Belarus Savunma Bakanı Viktor Hrenin, dün, Ukrayna'nın doğusunda Donbas'ta durumun kötüleşmesi ve sınırlardaki askeri faaliyetlerin artması nedeniyle Rusya ve Belarus'un ortak tatbikatlara devam edeceğini duyurmuştu.

Belarus'tan 'Rus ordusu' açıklaması

 

Bakan Çavuşoğlu, Belaruslu mevkidaşı ile görüştü

 

Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko: Görevi bırakabilirim

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)