BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeko sponsorlukdan çekildi ----

Beko sponsorlukdan çekildi

Beko sponsorlukdan çekildi
15 Temmuz 2014 - 09:11 www.finansgundem.com

BEKO, 2006 yılında başlayan Türkiye Basketbol Ligi isim sponsorluğunu 30 Haziran tarihinde sona erdirdi

Beko’dan yapılan açıklamada, “Türkiye Basketbol Ligi’ne sponsor olduğumuz süreçte, Türkiye’de basketbol alanında, aralarında dünya ikinciliğinin de bulunduğu çok önemli başarılar elde edilmiştir. Bu başarılarda büyük emeği geçen Türkiye Basketbol Federasyonu’na işbirliği ve sponsorluğumuz süresince gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Beko, hedefleri doğrultusunda Türkiye’de ve dünyada spora yatırım yapmaya ve sponsorluklarına yenilerini eklemeye devam edecektir” denildi.  Şirket son olarak da Barcelona futbol kulübünün formalarına sponsorluk imzasını attı. Beko Barcelona’nın sol kol reklamına 4 yıllığına adını verdi.

Geçtiğimiz ay play-off final serisinde Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanan olayların ardından Galatasaray son maça çıkmama kararı almıştı. Böylece Fenerbahçe 2013-2014 sezonu şampiyonu olmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)