BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBBC'de skandal! Ünlü spiker pedofili çıktı----

BBC'de skandal! Ünlü spiker pedofili çıktı

BBC'de skandal! Ünlü spiker pedofili çıktı
09 Temmuz 2023 - 10:58 www.finansgundem.com

BBC'nin ünlü spikerlerinden birinin reşit olmayan bir çocuktan para karşılığında müstehcen fotoğraflar aldığı iddiası ortaya çıktı.

Dünyanın köklü medya kuruluşlarından biri olan BBC'de büyük bir skandal patlak verdi. BBC'nin en ünlü spikerlerinden birinin reşit olmayan bir çocuktan para karşılığı müstehcen fotoğraflar aldığı iddia edildi. İstismarın 3 yıl sürdüğü ve bunun karşılığında ismi açıklanmayan spikerin çocuğa toplamda 35 bin pound ödediği söyleniyor. Çocuğun annesi ise daha önce konuyu BBC'ye taşıdığını ancak kuruluşun hiçbir şey yapmadığını iddia etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan BBC, süreci çok ciddiye aldığını ve olayı titizlikle araştırdığını iddia etti. Olayla ilgili konuşan BBC sözcüsü, "Her türlü iddiayı çok ciddiye alıyoruz. Adım adım bu süreci takip edeceğiz ve yeni gelen her detayı inceleyeceğiz" dedi.

Sözcü sözlerine, "Olayın belirsizliği ve bulanıklığı işimizi zorlaştırsa da başka gazeteleden gelen bilgilere de açık olduğunu belirtmek isteriz" ifadeleriyle devam etti.

Bazı iddialar ise söz konusu spikerle ilgili daha önce de şikayetin olması. Dış basında dolaşan haberlerde BBC'nin bu şikayetlere kulak asmadığı söylentileri dolaşıyor.

Söz konusu spikerin 'tüm dünya tarafından' tanındığı ve 6 haneli bir maaş aldığı iddia ediliyor. Öte yandan BBC'nin pek çok ünlü sunucusu ise kısa sürede açıklama yaparak bu olayla bir ilgileri olmadığını ifade etti.(Sabah)

Ev sahiplerinden skandal ilan: Bekar kadına düşük ücret

 

Satranç dünyasını sarsan skandal olayda yeni gelişme

 

Filipinler'den tanıtım skandalı

 

İngiliz Sanayi Birliği’nde cinsel taciz skandalı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)