BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBazı üniversiteler 'korona tatili' ilan etti----

Bazı üniversiteler 'korona tatili' ilan etti

Bazı üniversiteler 'korona tatili' ilan etti
11 Mart 2020 - 13:10 www.finansgundem.com

Türkiye'de ilk korona virüs vakasının tespit edilmesinin ardından İstanbul'da Kadir Has Üniversitesi eğitime ara verirken Bahçeşehir Üniversitesi ise eğitime online olarak devam edeceğini açıkladı.

İstanbul Kadir Has Üniversitesi, Türkiye’de ilk korona virüs vakasının görüldüğünün açıklanmasının ardından eğitime ara verdi.

Üniversite yönetiminin öğrenciler ve çalışanlarla paylaştığı e-posta'da, 6-10 Nisan arasında yapılacak bahar dönemi yarı yıl tatilinin, korona virüs tedbiri nedeniyle bugün öğleden itibaren başlayarak 20 Mart'a kadar süreceği belirtildi. Açıklamada derslerin 23 Mart Pazartesi başlayacağı aktarıldı.

Öte yandan Bahçeşehir Üniversitesi de derslere online devam edecek.

MEF Üniversitesi, akademisyenlerini bilimsel konferans ve sunumlar da dahil yurt dışına çıkışların durdurulduğunu tüm çalışanlarına bildirdi. Yurt dışına buna rağmen çıkan akademisyenler 14 gün boyunca karantinaya alınıp, kampüse girişlerine izin verilmeyecek. MEF Üniversitesi’nin de online eğitime geçti.

Öte yandan Sağlık Bakanlığı’yla görüşmelere devam eden 18 milyon öğrencinin okuduğu Milli Eğitim Bakanlığı’nın ise 6-10 Nisan 2020’de yapılması önceden planlanan 2’inci ara tatilin bu aya alınmasının planlandığı öğrenildi.

Erdoğan'dan korona virüs vakasıyla ilgili ilk açıklama

Türkiye’de görülen ilk korona virüsü hangi şehirde?

Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Türkiye'de ilk korona vakası

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)