BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBazı hayvanları diğerlerine yem olarak verebiliriz----

Bazı hayvanları diğerlerine yem olarak verebiliriz

Bazı hayvanları diğerlerine yem olarak verebiliriz
15 Nisan 2020 - 14:06 www.finansgundem.com

Almanya'da korona virüs salgını tedbirleri kapsamında ziyarete kapanan bir hayvanat bahçesi, yaşadıkları mali krizi aşmak için "En kötü ihtimalle bazı hayvanları diğerlerine yem olarak vermek zorunda" kalabileceklerini belirtti.

Almanya’nın kuzeyindeki Neumünster Hayvanat Bahçesi’nin Müdürü Verena Kaspari, salgın nedeniyle yaşadıkları mali sorunları çözebilmek adına ilk aşamada ‘feda edilebilecek hayvanların listesini' çıkardıklarını belirtti.

Diğer hayvanların yaşayabilmesi için bazı hayvanların feda edilmesini ‘oldukça tatsız’ bir yöntem ve son çare olarak niteleyen Kaspari, bunun bile mali sorunlarını tümüyle çözmeye yetmeyebileceğini söyledi.

Die Welt gazetesine konuşan Kaspari, “Mesela, fok balıkları ve penguenlerin her gün büyük miktarlarda taze balık yemesi gerekiyor. En kötü ihtimalle bazı hayvanları diğerlerine yem olarak vermek zorunda kalabiliriz” dedi. 

Kaspari, Alman hükümetinin salgın süresince küçük işletmeleri desteklemek için hayata geçirdiği acil yardım fonuna hayvanat bahçelerinin dahil edilmediğini belirtti. Kaspari, bahar aylarındaki zararlarının yaklaşık 175 bin euro olacağını tahmin ettiklerini vurguladı.

Almanya'daki hayvanat bahçeleri, kamu bağışlarının yanı sıra hükümetten 100 milyon euroluk bir yardım paketi talep ediyor.
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)