BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBayern Münih'ten transfer bombası----

Bayern Münih'ten transfer bombası

Bayern Münih'ten transfer bombası
04 Ocak 2014 - 21:28 www.finansgundem.com

Bayern Münih en büyük rakibi Borussia Dortmund'un gölcüsü Lewandowski'yi rekor bir ücretle transfer etti

Borussia Dortmund'un Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski Bild gazetesinin iddiasına göre Bayern Münih'le 5 yıllık sözleşme imzalayacak.
Bayern Münih, geçen sezon da Mario Götze'yi 37 milyon euro bonservis bedeliyle Borussia Dortmund'dan renklerine katmıştı.
 
Münih'te sağlık kontrolünden geçti
 
Polonyalı golcünün Münih'te sağlık kontrolünden geçtiği bildirildi. Alman medyasında yer alan haberlerde, Lewandowski'nin öğleden sonra Bayern Münih takımının doktoru Wilhelm Müller-Wohlfahrt'ın Münih'teki muayenehanesine geldiği belirtildi.
Haberlerde, Lewandowski'den önce danışmanlarının da muayenehanede hazır bulunduğu bilgisi de yer aldı. Bild gazetesinin iddiasına göre sağlık kontrolünün başarılı geçmesi durumunda Lewandowski, Bayern Münih ile bugün 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Futbolcu, gelecek sezondan itibaren Bavyera ekibinin formasını giyecek.
Borussia Dortmund ile bu sezonun sonunda sözleşmesi bitecek Lewandowski, sezon başında Bayern Münih'e transfer olmak istemiş, ancak kulübü buna izin vermemişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)