BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBay Reina'ya şok saldırı!----

Bay Reina'ya şok saldırı!

Bay Reina'ya şok saldırı!
06 Haziran 2013 - 07:35 www.finansgundem.com

Reina'nın sahibi ünlü işadamı Mehmet Koçarslan'ın başına 12 dikiş attılar...

Reina'nın sahibi ünlü işadamı Mehmet Koçarslan, İstanbul Bebek'te sopalı bir grubun saldırısına uğradı. Başına aldığı darbe sonucu 12 dikiş atılan Koçarslan şikayetçi oldu. Koçarslan saldırganların organize olarak davrandığını, 'Öldürün bunu' diye bağırdıklarını ileri sürdü.
Koçarslan'ın iddiasına göre Bebek'te aracının önü iki kişi tarafından kesildi ve inmesi istendi. Aracından İnen Koçarslan'a ikili aniden vurmaya başladı. Ayrıca yine kimliği belirsiz iki kişi de bir otomobilden inip, saldırıya katıldı. Koçaraslan'a tekme atan saldırganlardan biri ise sopayla vurdu.
KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ
Habertürk'te yer alan habere göre, Koçarslan kanlar içinde kalırken saldırganlar kaçtı. Çevredekiler tarafından hastaneye götürülen Mehmet Koçarslan'ın başına 12 dikiş atıldı. Yüzünde ve ellerinde de yaralanmalar olan Koçarslan, şikayetçi oldu. Polis, olay yeri kamera görüntülerinden saldırganların kullandığı otomobilin plakasını belirledi. Ancak otomobil kiralık çıktı. Araç kiralama firmasının yetkililerine ulaşan polis, saldırganlarının kimliğini de tespit etti. Polis saldırganları arıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)