BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBatık bankacı Aksoy görenleri şoke etti----

Batık bankacı Aksoy görenleri şoke etti

Batık bankacı Aksoy görenleri şoke etti
12 Kasım 2014 - 08:41 www.finansgundem.com

Gideceği yerlere özel helikopterini kullanan Erol Aksoy'un gösterişli hayatı mazide kaldı

Bir zamanlar lüks yaşam tarzı ile gazetelere manşet olan işadamı Erol Aksoy, şimdilerde mütevazı yaşam tarzı ile dikkat çekiyor. Bir çok şirketine TMSF'nin el koymasıyla birlikte sıkıntılı günler geçiren Aksoy'un helikopter yerine eski model araç kullanması dikkat çekti.

Akşam'ın haberine göre, Aksoy, önceki akşam bir kadınla Peugout 206 marka aracında objektife takıldı. İşadamı, yanındaki kadın için "Paris'ten gelen avukatım" dedi. Erol Aksoy, bir dönem avukatlarını bile davalara özel helikopteriyle yolluyordu.

Geçmiş yıllarda avukatlarının ulaşımını bile helikopteriyle sağlayan Aksoy, önceki gece ise avukatıyla Bebek'te orta sınıf aracında görüntülendi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • onur 12 Kasım 2014 18:02

    alahaskina inandinizmi?? tmsf hortumcularin kacirdigi paralari ve malvarliklarini ihbar edenlere odul verecek. Bu hususta duzenleme yapiliyor, bunlar gostermelik, adamin boynundaki fular belki 10.000 liradir..

  • Sigortacı12 Kasım 2014 16:02

    Bu dayı hakkında şehir efsanesi haline gelir bir hikaye vardı. Emek Hayat Sigorta'da bir çalışanı ofise örme hırka ile geldiğini görünce "Süpürgeni nerede bıraktın" diyip "Gündelikçi kadın" muamelesi çekip işten çıkarttığı söylenir. Etme bulma dünyası, şimdi 10.000 TL lik 206'ya binersin...