BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBatı dünyası kritik zirveden neden korkuyor----

Batı dünyası kritik zirveden neden korkuyor

Batı dünyası kritik zirveden neden korkuyor
30 Haziran 2018 - 08:03 www.finansgundem.com

Rus Komsomolskaya Pravda gazetesi Donald Trump'ın Vladimir Putin'le görüşeceğinin açıklanmasından sonra Batılı basın kuruluşlarında panik havasında yazılar çıktığını yazdı

Rus gazetesinin iddiasına göre, Batılı yayın kuruluşları ABD yönetiminin Rusya'ya yeni tavizler vermesinden korkuyor.

Gazete Trump-Putin görüşmesinin Dünya Kupası finalinden bile daha büyük bir heyecanla beklendiğini yazdı. İkilinin 16 Temmuzda Helsinki'de bir araya gelmesi bekleniyor.

Komsomolskaya Pravda'nın aktardığına göre, görüşme kararını haberleştiren İngiliz The Times gazetesi İngiltere bakanlar kurulunun endişeli olduğunu yazıyor. En büyük endişe konusu da Donald Trump'ın Avrupa askeri ittifakı içindeki Amerikan varlığını azaltma yoluna gitme olasılığı.

The Financial Times ise sayfalarında Vladimir Putin'in bir buçuk yıldır bu görüşmeyi kovaladığı iddiasına yer veriyor. Gazete yine de Moskova'nın görüşmeye fazla umut bağlamadığı kanısında.

Alman Die Welt gazetesi de ABD ile Rusya'nın AB'yi dışarda bırakan bir uzlaşmaya varma olasılığını "kabus senaryosu" olarak nitelendiriyor. Buna göre, ABD Doğu Avrupa'daki askeri varlığını azaltma yoluna gidebilir.

Amerikalı The Washington Post gazetesi ikilinin daha önce çeşitli uluslararası etkinlikler kapsamında bir araya geldiğine, ama ilk kez herhangi bir resmi gerekçe olmadan görüşme kararı aldıklarına dikkat çekiyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)