BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşkentte yoğun kar yağışı----

Başkentte yoğun kar yağışı

Başkentte yoğun kar yağışı
03 Mart 2022 - 04:52 www.finansgundem.com

Gece yarısı başlayan kar yağışı başkenti beyaz örtüyle kapladı. Görüş mesafesi düşerken sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmaları yaptı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarının ardından gece yarısı Ankara'da kar yağışı başladı. Kısa sürede kent beyaza büründü. 

Kentin tamamında etkili olan kar, kısa sürede zeminde tuttu. Beyaz örtüyle kaplanan yollarda görüş mesafesi kısalırken sürücüler zor anlar yaşadı. Özellikle Dikmen, Ahlatlıbel, İncek gibi yüksek yerleşim bölgelerinde kar kalınlığı 20 santimetreye kadar ulaşırken kimi yerlerde sis oluştu.

İlker Caddesi'nde bir EGO otobüsü yolda kaldı. Vatandaşlar yürüyerek yollarına devam etmek zorunda kaldı. Çok sayıda araç, dik yokuşlarda patinaj yaptı.



Öte yandan, Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yollarda ve kaldırımlarda kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Belediye ekipleri, Dikmen'de yolda kalan bir ambulansın yolunu açtı. Yollarda pek çok maddi hasarlı kaza da meydana geldi.

Uşak-Ankara kara yolunda ulaşım aksadı

Uşak'ta akşam saatlerinden itibaren etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle Uşak-Ankara kara yolu trafiğe kapandı. Kar kalınlığının yer yer 10 santimetreye ulaştığı kara yolunda, uzun araç kuyrukları oluştu. Bazı sürücüler araçlarını durdurup yolun açılmasını beklerken, Banaz Kaymakamı Musa Aydemir bölgeye gelerek çalışmaları inceledi.

Kara yolları ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Kontrollü olarak trafik akışının sağlandığı kara yolunda ekipler, kar küreme ve tuzlama çalışmaları yaptı. 

ISPARTA'DA ELEKTRİKLER KESİLDİ

Isparta'nın bazı mahallerinde ve ilçelerinde akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, elektrik kesintilerine neden oldu.

BURDUR'DA KAR YAĞIŞI

Burdur Valisi Ali Arslantaş, kentte etkili olan yoğun kar ve yağmur nedeniyle elektriği kesilen 7 bin 600 abonenin 4 bin 500'üne enerji verildiğini bildirdi. Vali Arslantaş çalışmaları yürüttüğü İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi önünde gazetecilere açıklamada bulundu.

Arslantaş, kentte etkili olan yoğun kar ve yağmur nedeniyle elektriği kesilen 7 bin 600 abonenin 4 bin 500'üne enerji verildiğini bildirdi. Vali Arslantaş (ortada), İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde çalışmaları yürüttü.

DENİZLİ-ANTALYA YOLU AÇILDI

Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Denizli-Antalya kara yolu, ekiplerin 4 saat süren çalışmasının ardından açıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)