BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşhekim böyle isyan etti: Yorulduk...----

Başhekim böyle isyan etti: Yorulduk...

Başhekim böyle isyan etti: Yorulduk...
24 Mart 2021 - 14:41 www.finansgundem.com

Vaka sayılarının her geçen gün giderek artması üzerine sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Prof. Dr. Mustafa Güneş, "Vicdani muhasebe yapın diyoruz. Artık biraz insaf diyorum. Çünkü yorulduk" ifadelerini kullandı.

Korona virüsle mücadelenin kahramanlarının yorulduğunu belirten Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, vaka sayılarının artmaya başladığını ifade ederek, sosyal medya üzerinden şu paylaşımda bulundu;

''CAN KAYIPLARI ARTIYOR''

"Artık vicdani sorumluluk vakti. Korona virüs sayıları yine artmaya başladı. Ölümler tırmanışta. Yakınlarınızı, sevdiklerimizi kaybetmeye devam ediyoruz. Yatan hasta sayısı artıyor. Resmen kızarıyoruz, keşke morarabilsek. Artık buradan klasik uyarı yapmanın bir anlamı yok galiba, sosyal medya, TV kanalları, her platformda ve duyarlı her kesim, kişi ve kurumlar tarafından gerekli uyarılar fazlasıyla yapılıyor. Denetimler yapılıyor. 1 yıldır maske, mesafe, hijyen deniliyor. Uyarılar dikkate alınıyor mu veya etkili oluyor mu? Hayır! Sebebini bilmem ama galiba iyi bir empati yapmak gerekiyor.

''ARTIK BİRAZ İNSAF DİYORUM. ÇÜNKÜ KORONA SAVAŞÇILARI YORULDU''

Çünkü sağlık çalışanları, diğer bir ifadeyle korona virüs savaşçıları yoruldu. Zihnen, bedenen, psikolojik olarak. Bu savaşçılar biraz empati ve vicdani muhasebe rica ediyorlar. Dışarı çıkarken, kafelerde zaman geçirirken, caddelerde yürürken, alışveriş yaparken, eğlenirken mücadelenin kahramanlarını hatırlayın. Maske demiyorum artık, sosyal mesafe demiyoruz artık, hijyen demiyorlar artık. Empati yapın diyorlar, vicdani muhasebe yapın diyoruz, artık biraz insaf diyorum. Çünkü yorulduk, yorulduk, yorulduk."

O ilde yoğun bakım doluluk oranını yüzde 70'in üzerinde

 

Türkiye'de son 24 saatte 26 bin 182 yeni vaka tespit edildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)